GSON'S ACTIONS WITH REGARD TO COVID-19

GSON'S ACTIONS WITH REGARD TO COVID-19

Gson Europe AB bevakar och följer alla råd och direktiv från svenska myndigheter när det gäller coronapandemin.
As a customer with us, you should be able to feel confident that you get the goods you need as quickly and safely as usual so that your business can continue to be maintained.
Visst har vi haft lite längre leveranstider än vanligt från vissa leverantörer, men vi har ett välfyllt lager och ett bra flöde på våra inleveranser. Vi bedömer att vi även fortsättningsvis kommer ha en väldigt god leveransförmåga.
Våra säljare har alltid handsprit med sig och använder munskydd om så krävs eller önskas. Vi har naturligtvis full respekt och förståelse om ni frånsäger er besök från säljare i dagsläget. Både våra säljare och personalen på kontoret nås som vanligt på telefon eller e-post och vi gör allt för att alla våra kunder ändå ska få den service och de produkter som behövs i verksamheten. Beställningar kan även göras direkt via e-post till <a href="/en/”mailto:order@gson.se”/"><span style="”color:" #ff9900;”>order@gson.se</span></a>. Tillsammans hittar vi den lösning som känns bäst för just dig och din verksamhet.

With kind regards
Magnus Johansson, VD