•  Kundtjänst: 019-18 55 45     Nastagatan 9, 702 27 Örebro    info@gson.se

M680 Multiblade Starlock Carbide TiN

Multiblad i hårdmetall (karbid) med TiN-beläggning med extremt hög slittålighet. 100 % längre livslängd gentemot karbidsågblad utan beläggning och 30 gånger längre livslängd jämfört med HSS-sågblad. Rätt val för hårda material såsom järn, rostfritt eller kopparrör. Kan till och med användas för härdade skruvar (Spax) och höghållfasta maskinskruvar. Även perfekt lämpad för nötande material såsom tegelsten, tegel eller cementfiberplattor samt laminat, CFK och GFK. Bra sågkapacitet och snittkvalitet i alla trämaterial såsom hårt trä eller spånskivor. Smal insvängd form för optimal avverkningshastighet och bra spåntransport.

Diamond V-Turbo Cutting Disc 125

Specialsegmenterad diamantkapskiva för mycket snabb kapning. För torr- och våtkapning av kakel, marmor, förstärkt glasfiber, natursten och granit.

M510 Multiblade

För sågning i metall, glasfiber, gips, kopparrör och trä. Fungerar utmärkt till träreglar med spik i.

Roller Cabinet Tool Set

Verktygsvagn med sju utdragbara lådor med säkerhetsöppning samt ett sidoskåp där man enkelt förvarar sina verktyg och aerosoler. Verktygen av kromvanadiumstål har bestämda platser och uppmärkning finns för varje enskilt verktyg så man enkelt håller ordning. Tack vare de integrerade låsen kan lådorna låsas på en och samma gång, vilket förhindrar att de öppnas av misstag när vagnen förflyttas. Verktygsvagnens ovansida är utrustad med smarta förvaringsfack där man enkelt kan lägga verktyg som används ofta, så att de alltid finns nära till hands. Vagnen är även utrustad med ett sidohandtag så att den enkelt kan flyttas och ett av hjulen har låsning.