•  Kundtjänst: 019-18 55 45     Nastagatan 9, 702 27 Örebro    info@gson.se

 
GSON EUROPE AB

Vi på GSON startade vår nuvarande verksamhet 2001 och har sedan dess utvecklats till ett av branschens framgångsrikaste säljkoncept. Från vårt kontor/lager i Örebro levererar vi högkvalitativa ”produkter för proffs”, under eget varumärke, med fokus på problemlösning inom service, montage, bygg, anläggning, underhåll, reparation och installation.

Utöver den svenska och norska marknaden började vi även under 2020 expandera och bygga upp ett team i Europa genom vår första samarbetspartner i Baltikum. Vi finns nu representerade via agenter i ett flertal europeiska länder.

Attraktiva produkter
En förklaring till framgångarna kan vara att vi arbetar för att alltid kunna erbjuda de senaste produktinnovationerna på marknaden. Med egen import på de flesta av våra produkter har vi dessutom nära kontakt direkt med tillverkarna och kan kontrollera kvalitet och prestanda. Vi är också övertygade om att en snygg design är viktigt även för verktyg. Med våra signaturfärger orange, svart och silver kommunicerar vi kvalitet och professionalism.

Pålitlighet och Expertis
Långsiktiga relationer med våra kunder och partners samt med våra leverantörer är en annan nyckel till framgång. Vi är också stolta över våra erfarna och kunniga medarbetare och representanter. Gson ska alltid vara en pålitlig leverantör med rätt know-how.

Säkra leveranser
Snabba och säkra leveranser innebär nöjda kunder. I vårt 2000 kvadratmeter stora lager finns så gott som alla våra produkter (inkluderade i denna katalog) på hyllan och vi kan skryta med att kunna skicka 99% av alla order inom en vecka.

Service
Vi vet att du som kund uppskattar den personliga kontakten och en hög servicenivå, därför satsar vi på att bygga långsiktiga relationer och följa upp våra kundkontakter på bästa sätt. Vårt mål är att vara en leverantör som överträffar dina förväntningar.

”Tack för att du är intresserad av Gson och våra produkter! Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet och vi utvecklar och förbättrar ständigt vårt sortiment. I den här katalogen hittar du massvis med proffsiga produkter som på olika sätt kan förenkla ditt arbete. Är du som kund nöjd så är jag nöjd!”