Om oss

bild_gson_om_oss

Vi startade vår nuvarande verksamhet 2001 och har sedan dess utvecklats till ett av branschens framgångsrikaste säljkoncept. Vi levererar högkvalitativa ”produkter för proffs”, under eget varumärke, med fokus på problemlösning inom service, montage, bygg, anläggning, underhåll, reparation och installation.

Gson Europe AB är ett helägt dotterbolag till Magnus Johansson Holding AB. Vi har vårt kontor och lager i logistikcentret Örebro och därifrån levererar vi till kunder över hela landet och i snart sagt alla branscher.

En förklaring till framgångarna kan vara att vi arbetar för att alltid kunna erbjuda de senaste produktinnovationerna på marknaden. Med egen import på de flesta av våra produkter har vi dessutom nära kontakt direkt med tillverkarna och kan kontrollera kvalitet och prestanda. Ytterligare en förklaring är våra medarbetares erfarenhet och kunskap, något de gärna delar med sig av till dig som kund.

Vi vet att våra kunder uppskattar den personliga kontakten, därför satsar vi på att bygga långsiktiga relationer och följa upp våra kundkontakter på bästa sätt. Vare sig du ringer vår orderavdelning eller får besök av oss är målet att vara en leverantör som överträffar dina förväntningar.

SAFE TRADE
ST_120Innehavaren av detta medlemsbevis är med i Safe Trade-registret. Att vara med i Safe Trade innebär att företagets ekonomi och anseende i branschen när som helst kan kontrolleras av inköpare inom kommun och landsting. Det innebär också att inköparna lättare kan hitta seriösa leverantörer och entreprenörer med goda referenser. Att våga presentera sina företagsuppgifter öppet är något som stärker företagets seriositet och trovärdighet.

MILJÖ
Vi är anslutna till El-Kretsen och uppfyller direktiven gällande elektriska och elektroniska produkter samt batterier.

KVALITET
Vår kvalitetspolicy grundar sig på löpande bevakning och uppföljning av våra leverantörers kvalitet och leveransförmåga.

HÖGSTA KREDITVÄRDIGHET
AAA är det högsta betyget som bara delas ut till aktiebolag. Ges till företag som visar stabilitet över tid, både i hög- och lågkonjuktur.

M520 Multiblade Bi-Metal
M520 Multiblade Bi-Metal
För sågning i metall, glasfiber, gips, kopparrör och trä. For sawing in metal, fiberglass, drywall, copper pipes and wood.
Tigerblade Rescue 225x22x1,6 mm
Tigerblade Rescue 225x22x1,6 mm
Speciellt framtaget för räddning och demontering av t ex biltak och bildörrar vid olyckor. Specially designed for rescue and dismantling of car tops and doors in case of accidents.
Hole Saw Set
Hole Saw Set
Hole Saw Set: Ø 19, 22, 27, 35, 58, 73, 83 mm. 2 st hållare med styrborr/2 pcs holder with steering drill.
Roller Cabinet Tool Set 194 delar/parts
Roller Cabinet Tool Set 194 delar/parts
Verktygsvagn med sju utdragbara lådor med säkerhetsöppning samt ett sidoskåp 194 delar. Tool cabinet on wheels with seven security-locked drawers and a side cabinet 194 parts.
Turbo Polymer White
Turbo Polymer White
1-komponents monteringslim/tätningsmassa med snabb vidhäftning. 1-component mounting adhesive/sealant with fast adhesion.